Szia, Andi vagyok!

Social media managerből lett tartalommarketing coach, rejtőzködő bloggerből lett lelkes Podcaster, oktató és vállalkozó.

Amikor 2007 körül elkezdtem blogot írni, akkor senkinek nem szóltam róla, nemcsak az arcomat nem mutattam meg, de a nevemet se írtam ki. Mindig visszahúzódó voltam, de introvertáltságom ellenére vonzott a tartalomgyártás: kommunikáció-magyar szakon végeztem az egyetemen, televíziós szerkesztőként dolgoztam, majd újságíró lettem. 

Abban a szerencsés időszakban nőhettem fel, amikor megtapasztaltam az internet, majd a social media térnyerését és én is folyamatosan változtam a világgal. 

Az országban az elsők között kezdtem el social media managerként dolgozni, az ügynökségi világban lépdeltem előre a csapatvezetői szintig, és nem is tudtam volna máshogy elképzelni a karrierem. Egészen addig, amíg megszületett a kisfiam… 

De nem akarok előre szaladni, mert el szeretném mesélni, hogy mindig nagyon sok minden érdekelt, szívtam magamba a tudást és az új dolgokat, így hamar kevésnek éreztem a social media szakmai témáit. Saját szórakoztatásomra indítottam el a Maison blogot, ahol kezdetben lakberendezésről írtam, majd az “anyuka témák” kerültek előtérbe. 

Az anyává válással gyakorlatilag kicserélődtek a sejtjeim és olyan dolgokba fogtam, amit korábban nem hittem volna: szabadúszó lettem, és miközben az ügyfeleim social media felületeit igazgattam, elindítottam a Kacatmentes Otthon blogot és Podcast csatornát, ahol a minimalizmus és a tudatos életmód lett a kedvenc témám. 

Ekkor már nem bújhattam el, gyakran kaptam meghívást televíziós riportokba, magazinokban mesélhettem az életmódomról és előadásokat tartottam kisebb-nagyobb közönség előtt. 

Na jó, nem is akartam elbújni, hanem szépen lassan elkezdtem élvezni a tartalomgyártást, a tudásom és saját magam megmutatását. Megtapasztaltam, hogy mennyire fontos másoknak adni a tartalmaimmal, pozitív hatással lenni és változást elérni mások életében. 

Ez a lehetőség bárki előtt ott áll, és a Pedig készen állsz révén azt szeretném megmutatni a vállalkozóknak és szakértőknek, hogy a social media a legjobb hely arra, hogy hatékonyan megmutassák a tudásukat, eljuttassák az üzenetüket a közönséghez és növeljék a bevételeiket. 

Hiszek abban, hogy a tökéletlen lépések jobbak, mint azoknak a hiánya és az őszinte, jól fókuszált kommunikációval életeket lehet megváltoztatni.

És szeretnék mindent megtenni azért, hogy te is higgy ebben, megtaláld a márkád erősségeit átadó csatornákat, megmutasd magad és kiemelkedj az értékes tartalmaiddal. 

(Visited 84 times, 1 visits today)