Dolgozz velem

A közösségi média villámgyors tempóra állíthatja vállalkozásod fejlődését. 

Mit mutatsz magadról és hogyan éred el a célközönséged? Segítek, hogyan készíts hosszú tartalmat blogra vagy Podcast csatornára, miként használd fel ezeket hírlevélben és hogyan tűnj ki rövid posztokkal az Instagramon, Facebookon vagy a TikTokon. 

Egyéni tanácsadás

Foglald le a helyed egyéni social media tanácsadásra! 

Ha személyre szabott iránymutatásra van szükséged a vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához, akkor ez az egyórás beszélgetés neked való!

2023-ban már lehetőség van 3 alkalmas tanácsadásra is időpontot foglalni!

Teljeskörű Instagram Stratégia

Nem látod az irányt? Tanácstalan vagy, hogy merre indulj el az Instagram kommunikációddal? A stratégia olyan, mint egy térkép.

Elkészíthetem neked? 

 

Social media menedzsment

Itt az ideje átadnod másnak a rendszeres tartalomgyártást, hogy te a vállalkozásod más területeire fókuszálhass? 

A social media tartalmak értéket adnak a célközönségnek és elmélyítik a kapcsolatot, hogy hosszú távon kötődjenek a márkádhoz. Belőlük lesznek a visszatérő ügyfeleid és ez egy fontos cél a vállalkozásodban. 

6 hetes mentorprogram

Látod magad előtt a célt, de nem tudod, hogy milyen lépésekre van szükséged ahhoz, hogy eljuttasd oda a vállalkozásod kommunikációját?

A 6 hetes mentorálás egyéni program, ahol minden rólad szól! Módszeresen haladunk végig a lépéseken, ami során láthatóvá válnak a tartalmaid, elkötelezett követőket szerzel és növelni tudod a bevételeidet, mindezt hosszú távon fenntartva 🚀

A 4. sorozat 2023 tavaszán indul.

egyeni instagram konzultacio tanacsadas

Valódi emberek.
Valódi eredmények.

Sipos Andrea - Termékfejlesztési szakember

"A konzultáción sok ötletet kaptam és úgy érzem, sikerült megkapnom a kezdőlökést, amit szerettem volna. A kapott táblázat pedig szuper, ad konkrét következő lépéseket, nem csak lebegek a friss tudással a semmiben, hogy most mi legyen. Az első posztokat tuti Andinak ajánlom :)"

Nordskag Virág - nordia design studio​

"A Mentorprogram a legjobb, ami történhetett a márkámmal! ✨ Rendet tettünk fejben, megszületett a kommunikációs stílus és a tartalom, a vizuális elemek, a stratégia… Nélküled sokkal hosszabb időbe telt volna."

Ádám Judit - Jóga oktató

"Úgy felnyitotta a szemem, hogy a hajam is égnek áll. "

(Visited 1 310 times, 3 visits today)