Dolgozz velem

Segítek, hogy kitűnj a tartalmaiddal és elérd a célközönséged.

Felesleges körök helyett engedd meg, hogy segítsek azzá a vállalkozássá vagy szakértővé válni, akinek a tartalmai nyomot hagynak az emberekben, akiben bíznak, akire figyelnek és aki hatással van. Nézd meg, hogy melyik szolgáltatás a neked való:

Egyéni tanácsadás

Foglald le a helyed egyéni social media tanácsadásra Andival! 

Ha személyre szabott iránymutatásra van szükséged a vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához, akkor ez az egyórás beszélgetés neked való!

6 hetes mentorprogram

Látod magad előtt a célt, de nem tudod, hogy milyen lépésekre van szükséged ahhoz, hogy eljuttasd oda a vállalkozásod kommunikációját?

A 6 hetes mentorálás egyéni program, ahol minden rólad szól! Módszeresen haladunk végig a lépéseken, ami során láthatóvá válnak a tartalmaid, elkötelezett követőket szerzel és növelni tudod a bevételeidet, mindezt hosszú távon fenntartva 🚀

A program részeként minden héten 60 perces tanácsadáson beszéljük át a következő lépéseidet, a munkádat pedig táblázatok, segédanyagok és források megosztásával segítem. A program végére nem csak magabiztos és lelkes leszel a tartalomkészítés iránt, hanem pontosan ismerni fogod az erősségeidet, a céljaidat és magad előtt látod a következő lépéseidet. Ha aktívan alkalmazod a kapott tanácsokat, akkor már a mentorprogram alatt új követőket és ügyfeleket szerzel.

A program ára: 190 000 Ft (AAM) / 6 hét (A díjat lehetőség van két részletben fizetni.) 

egyeni instagram konzultacio tanacsadas

Social media menedzsment

Itt az ideje átadnod másnak a rendszeres tartalomgyártást, hogy te a vállalkozásod más területeire fókuszálhass? 

A social media tartalmak értéket adnak a célközönségnek és elmélyítik a kapcsolatot, hogy hosszú távon kötődjenek a márkádhoz. Belőlük lesznek a visszatérő ügyfeleid és ez egy fontos cél a vállalkozásodban. 

130 000 Ft/ hó-tól (AAM)

Beszéljünk róla? Írj bátran emailt!

Egyéni tanácsadásra és mentorprogram jelentkezni e-mailben tudsz. Bátran üzenj nekem a hello@pedigkeszenallsz.hu címre!

Valódi emberek. Valódi eredmények.

"A konzultáción sok ötletet kaptam és úgy érzem, sikerült megkapnom a kezdőlökést, amit szerettem volna. A kapott táblázat pedig szuper, ad konkrét következő lépéseket, nem csak lebegek a friss tudással a semmiben, hogy most mi legyen. Az első posztokat tuti Andinak ajánlom :)"
Sipos Andrea
Termékfejlesztési szakember
"A Mentorprogram a legjobb, ami történhetett a márkámmal! ✨ Rendet tettünk fejben, megszületett a kommunikációs stílus és a tartalom, a vizuális elemek, a stratégia… Nélküled sokkal hosszabb időbe telt volna."
Nordskag Virág
nordia design studio
(Visited 1 134 times, 1 visits today)