Dolgozz velem

Segítek, hogy magabiztosan készíts tartalmat, megmutasd magad a hozzád passzoló felületen és növeld az ügyfeleid számát!

Nézd meg, hogy melyik szolgáltatás a neked való!

egyeni instagram konzultacio tanacsadas

Egyéni social media konzultáció

Szeretnéd, hogy szakértői szemmel megnézzem a közösségi média felületeidet? Dolgozzunk együtt egyéni tanácsadáson!

– Egy óra hosszú beszélgetés Zoomon
– Előzetes egyeztetés
– E-mailes utókövetés

Csoportos online coaching

Csatlakozz egy motivált csapathoz! Változatos témák mentén, kiscsoportos közegben gyarapíthatod a tudásod, lendülhetsz át az elakadásaidon és ismerhetsz meg más vállalkozókat. 

– VIP email lista 
– 60 perces beszélgetés
– Max 5 résztvevő/alkalom
– Zárt Facebook csoport a résztvevőknek

8 hetes mentorprogram

Mi lenne, ha az a sok ötlet, ami a fejedben kavarog, összeállna egy egyértelmű iránnyá és minden nap tudnád, hogy merre szeretnél haladni a közösségi kommunikációdban és a vállalkozásban? A 8 hetes egyéni programon lépésről lépésre haladunk végig azon a folyamaton, ami során láthatóvá válik vállalkozásod, elkötelezett követőket szerezel és növelni tudod a bevételeidet, mindezt hosszú távon fenntartva 🚀

Valódi emberek. Valódi eredmények.

"A konzultáción sok ötletet kaptam és úgy érzem, sikerült megkapnom a kezdőlökést, amit szerettem volna. A kapott táblázat pedig szuper, ad konkrét következő lépéseket, nem csak lebegek a friss tudással a semmiben, hogy most mi legyen. Az első posztokat tuti Andinak ajánlom :)"
Sipos Andrea
Termékfejlesztési szakember
"A legjobb érzés, amit kaptam konzultáció után, hogy a bizonytalanság, nem értés, kínlódás és kényszer érzés helyett, most az érzem, hogy nagy izgalommal és lelkesedéssel állok azelőtt, hogy mit tudok ebből kihozni egy jó és fókuszált tervvel, mert most úgy érzem, hogy sokat. Tényleg nagyon köszönöm, zseniálisan végzed a munkád!"
Papp Szilvia
Hungarian with Sziszi

Valami személyesebbre van szükséged? Nem tudod, hogy pontosan mi lenne a legeredményesebb együttműködési forma? Beszéljünk róla és írj nekem emailt!

(Visited 971 times, 1 visits today)