Egyéni social media tanácsadás

Bizonytalan vagy, hogy merre haladj az Instagram kommunikációddal? Nem tudod, hogyan indulj neki a rendszeres Podcast vagy hírlevél tartalomgyártásnak?

A tanácsadás során egyéni támogatást kapsz, hogy tisztán átlásd az elakadásaid megoldásait és a lehetőségeidet. Mindezt úgy, hogy a kialakított kommunikációd támogatja az üzleti és az életmód céljaidat is. 

A tanácsadásra egyszeri, többalkalmas sorozatban vagy állandó külső szakértőként van lehetőség rugalmas időpontokban online vagy Budapesten személyesen. 

Beszéljünk róla!

Gyakori kérdések

Bárkinek, aki rendszeresen készít tartalmat a social media felületeire és konkrét elakadása van. Hasznos vállalkozóknak, coachoknak, social media managereknek és tartalomgyártóknak. 

Fontosnak tartom az őszinte hozzáállást. Itt minden a te érdekedben történik. Arra biztatlak, hogy vizsgáld meg a helyzeted az emberi és az eredményekből származó adatok alapján is. Igyekszem a tapasztalatommal azonnali változást hozó megoldásokat nyújtani, ugyanakkor segíteni abban, hogy az önálló továbbhaladás is eredményes legyen. 

Bitay Andrea, online tartalom marketing szakértő, aki 15 év szakmai tapasztalatát osztja meg veled. 

A 60 perces tanácsadás díja 35 000 Ft (AAM). Amennyiben több alkalmat is lefoglalsz előre, akkor a díj csökken alkalmakra lebontva. 

(Visited 816 times, 1 visits today)