Egyéni social media tanácsadás

Nem arról ismernek az emberek, amiben igazán jó vagy? Vagy tudod, hogy miben vagy jó, de mégsem tudod, hogyan válj láthatóvá? Elvesztetted az irányt, nem mutatod meg magad igazán, szégyenlős vagy és visszafogott – pedig a szívedben tudod, hogy VAN mit mondanod. 

Vagy ami még rosszabb, annyira össze vagy zavarodva, hogy inkább nem csinálsz semmit?

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd, hogyan tűnsz fel a közösségi oldalaidon? Egyénre szabott támogatást adok a vállalkozói, vezetői fejlődésedhez. Beszéljünk!


Mire számíts? 

⏰ A konzultáció időtartama: 60 perc / alkalom

💳 35 000 Ft (AAM)

📍 A tanácsadás online (Zoom) zajlik.

Gyakori kérdések

Bárkinek, aki rendszeresen készít tartalmat a social media felületeire és konkrét elakadása van. Hasznos szakembereknek, vállalkozóknak, coachoknak, szabadúszóknak és tartalomgyártóknak. 

Fontosnak tartom az őszinte hozzáállást. Itt minden a te érdekedben történik, ezért fontos őszintén beszélgetni a nehézségekről is. Arra biztatlak, hogy vizsgáld meg a helyzeted az emberi és az eredményekből származó adatok alapján is. Igyekszem a tapasztalatommal azonnali változást hozó megoldásokat nyújtani, ugyanakkor segíteni abban, hogy az önálló továbbhaladás is eredményes legyen. 

Több alkalommal is foglalhatsz időpontot tanácsadásra, illetve választhatod a 3 alkalmas tanácsadást vagy a 6 hetes mentorprogramot. 

A tanácsadás online zajlik, de havonta egyszer meg szoktam hirdetni egy napot, amikor személyes tanácsadást tartok Budapest belvárosában a jelentkezőknek. 

Nem, a tanácsadás után állítok ki számlát.

(Visited 621 times, 1 visits today)