Brutál Őszinte Instagram Audit

Ne ijedj meg, az őszinte visszajelzés előre visz! 

A tanácsadások során tapasztaltam meg, hogy gyakran egyetlen dologra van szüksége az embernek ahhoz, hogy tovább tudjon haladni a tartalomgyártásban: őszinte véleményre a tartalmaival kapcsolatban. Ha kikéred a barátaid, a rokonaid vagy a munkatársaid véleményét az Instagram kommunikációdról, akkor ők valószínűleg igyekeznek tompítani a valódi véleményükön, mert véletlenül sem akarnak megbántani vagy alapot adni egy vitára. 

Nekem se ez a célom! Nem akarom, hogy rosszul érezd magad!

Tudod mit akarok? 
Hogy motivált legyél! Lásd tisztán a jelenlegi állapotodat és azt, hogy ebből merre haladhatsz tovább!

Ennek érdekében pedig nem hallgatom el előled, hogy miket látok gyenge pontnak, amik visszatartanak és mik az erősségeid, amiket jobban domborítanod kellene. 

"Bár több mint 10 éve Instázom, sosem foglalkoztam azzal, hogyan kellene ezt jól csinálni, ahogy esik, úgy puffan a módszerrel posztolgattam. Andi egy 5 oldalas Auditban rávilágított számos olyan kisebb és nagyobb dologra, ami abszolút kivitelezhető és logikus. Érthető módon leírja, hogy miken es hogyan kellene változtatni (ehhez javaslatokat is ad), és azt is, hogy miért. Szerintem fontos, hogy egy külső, profi "szem" időről időre visszajelzést adjon és irányba tegyen, és Andi nekem ezt adta az audittal."
Iványi Orsolya
Menopauza aktivista
"Amint megláttam a Brutál Őszinte Instagram Audit lehetőségét, nagyon lelkes lettem, hiszen tartalmakat készítve számomra az a legnagyobb nehézség, hogy professzionális visszajelzéseket nem kapok és egy kicsit kezdtem bizonytalan lenni az oldalam minőségét illetően. Végre látom, merre kell elindulnom. Külön hálás vagyok az ötletekért, hogy mégis merre induljak, hiszen önmagában a hibák felsorolása nem lett volna segítségemre. Így belevághatok egy még sokkal szebb és tartalmasabb Insta oldal szerkesztésébe, de azt is mérlegelhetem, hogy szükségem lehet-e a továbbiakban esetleg némi plusz segítségre."
Kozma Eszter
Rezeda Studio

Tapasztalt és empatikus harmadik félként nézek a tartalmaidra, hiszen nem csak szakember vagyok, hanem én is készítek tartalmakat és megküzdöttem már a legtöbb nehézséggel. 

Mit fogsz kapni?
Alaposan átnézem a friss Instagram posztjaidat és a megállapításokról részletes pdf leírást kapsz. 

A célom az, hogy 7 napon belül el tudjam küldeni neked ezt az anyagot, vagy még hamarabb. A gyakorlatban ez a beérkezett igények mennyiségétől függ, amiken a megrendelés sorrendjében haladok végig. 

(Visited 239 times, 1 visits today)