A LinkedIn lehet egyszerű és hatékony,

Ráadásul szórakoztató!

Feltűnt, hogy egyre több versenytársad gyorsítja fel a márkája növekedését a LinkedInen, befolyásos személyes márkákat építenek és rengeteg lehetőséggel gazdagodnak új kapcsolataik révén. 

Te azonban nem tudod, hogyan kezdj bele, vagy már belekezdtél, de növekedés nélkül posztolsz és ebben elfáradtál. 

Ha készen állsz arra, hogy belevágj a személyes márkád felépítésébe, új ismerősöket és ügyfeleket szerezz, akkor a LinkedIn a neked való felület!

Egy olyan magyar nyelvű LinkedIn kurzust készítettem nektek, ami világos, tömör és aktivizáló. Rövid tanórákkal, hogy ne legyen megterhelő, nyugodt haladási tempóval és cselekvésre ösztönző feladatokkal. 

Akik már nálam tanultak

“Annyi újat tanultam a LinkedIn kurzuson, hogy most magabiztosan vágok bele egy új kalandba. Andi nem csak elmondta, hogy mit tud a LinkedIn, hanem azt is, hogy használjuk ezt a javunkra. Aki vérbeli profitól akar valami nagyon hasznosat tanulni, nem szabad kihagynia Andi kurzusát.”

Gablemann Nikoletta, Project Manager

“Andi LinkedIn kurzusa hiánypótló. Olyan tudásanyaggal vértez fel, ami nemcsak releváns, hiteles, de minden részletében gyakorlatias is. A kurzus végére a korábbi fekete foltok eltűntek, mindenre választ kaptam, irányba kerültem – köszönöm!”

Csontos Lilla, MD Ritmus

“Szkeptikusan álltam eleinte a LinkedIn-en való jelenléthez. Nem gondoltam, hogy szükségem van egy új social media platformra. Véleményem hamar megváltozott, miután megismertem, hogy mennyi újdonság, lehetőség rejlik benne. Andi nélkül biztos, hogy nem kedvelem meg ennyire a LinkedIn-t.”

Tóth Réka, Languages with Reka

Ugye nem gondolod, hogy a LinkedIn egy álláskereső felület?!

Vannak rajta álláslehetőségek, de ma már sokkal inkább egy szakmai felület, ahol a tudásod mellett megmutathatod a személyes történetedet, és olyan emberekkel kapcsolódhatsz, akik később örömmel lesznek az ügyfeleid, a partnereid vagy a leglelkesebb támogatóid. 

Mit fogsz tanulni a kurzuson?

 1. Alapozzuk meg a sikered – a LinkedIn alapjai
 2. Hogyan gondolkodj a LinkedInről
 3. Tűzz ki megfelelő célokat
 4. Építsd fel a karaktered
 5. Alakítsd ki a profilod
 6. Hogyan épül fel a tartalomstratégia
 7. Írj megkapó szöveget
 8. Személyes márkaépítés
 9. Történetmesélés
 10. Kapcsolódj másokkal
 11. Követőből érdeklődő

FAQ

Gyakori kérdések

A kurzus végére magabiztos leszel és tisztán fogod látni, hogy mik a LinkedIn előnyei és hogyan tud jól működni a számodra. Azonnal optimalizálhatod a profilod, kialakíthatod a tartalmi stratégiádat, fejlesztheted a posztjaidat és új kapcsolatokat kezdeményezhetsz. Új ügyfelek szerzése azonban hónapokig tartó következetes munka eredménye, hiszen a bizalmon alapul. 

Ha egyben végig akarsz siklani a kurzuson, akkor 1 óra és 40 perc. De nem ez az ideális módja. Nem azoknak készítettem, akik végignézik és utána megfeledkeznek róla. 

Ha mindent úgy alkalmazol, ahogy a kurzus során javaslom, és 3 hónap után sem látsz pozitív változást a LinkedInen, akkor visszautalom a kurzus árát. De ellenőrizni fogom, hogy valóban úgy csináltad-e, ahogy elmondtam 🙂

Örök hozzáférésed van a kurzushoz és a későbbi frissítésekhez is. 

Nyugodtan írj nekem emailt a hello@pedigkeszenallsz.hu címre.