Rólam

Bitay Andi vagyok. A tévés álmokat magam mögött hagytam, billentyűzetet ragadtam és írni kezdtem az internetre. Felépítettem egy ismert blogot és Podcast csatornát, változatos márkák közösségi média tartalmát készítettem. Egy évtizeddel később, vállalkozóknak tanítom, hogyan tudják ugyanezt megcsinálni.

Ügynökségeknél tanultam meg a social media tartalomkészítést, majd 7 évig szabadúszóként kezeltem ügyfelek közösségi oldalait. Eközben kialakítottam a saját blogomat, Podcast csatornámat és Instagram közösségemet. 

Ez az út azonban nem volt zökkenőmentes. Küzdöttem a rendszerek hiányával és a kiégéssel. 

Mi lett a megoldás? Addig kísérleteztem a stratégiákkal, az önazonos kommunikációval, az egyszerűsítéssel és a fókuszáltsággal, amíg meg nem találtam a fenntartható irányt. 

Rájöttem, hogy mennyire fontos a jó Instagram stratégia és az előre tervezés. Trendekhez és másokhoz való idomulás helyett a saját erősségek és emberi hang megtalálása vált fontossá. Sok vállalkozónak segítettem kialakítani ezeket a saját kommunikációjában és ez önbizalmat adott ahhoz, hogy 2021-ben elindítsam a Pedig készen állsz nevű vállalkozásom, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni. 

Ügyfeleim között voltak már nemzetközi nagyvállalatok, bankok, coachok, webshopok, helyi kisvállalkozók, rendezvények, szállodák és tévé csatornák. 

Miért “Pedig készen állsz”?


Igazi introvertált emberként nehezen bújok ki a biztonságot jelentő helyemről, azonban a gyorsan változó közösségi média “rákényszerített”, hogy gyakran lépjem át a saját határaimat. Évekig fontolgattam a vállalkozásindítást, szerettem volna mindenre felkészülni, mindent előre megtanulni, amikor rájöttem, hogy telik az idő, de mégsem csinálok semmit. Körülnéztem magam körül, és észrevettem, hogy ezzel nem vagyok egyedül! 

Mindig van egy olyan mondat, hogy “majd akkor kezdek neki, amikor már…” és ez az amikor sosem jön el. Gyakran hallom vállalkozóktól, hogy úgy érzik, még nem tudnak eleget, pedig épp annyit tudnak, amennyit kell. Ezért döntöttem úgy, hogy a vállalkozásom neve magamnak és másoknak is motiváció lesz ahhoz, hogy igenis készen állsz a változásra, készen állsz az újra és a fejlődésre.