Magabiztos Instagram Alapok

Adj egyéni hangot az Instagramodnak és növekedj célirányosan.

Kezdj bele még ma!

Találd meg a személyes márkád erősségeit, amelyekkel magabiztossá válik a kommunikációd, magadra vonod a célközönséged figyelmét és tudatossá válsz a tartalomkészítésben. Ebben a kurzusban elárulom, hogy mik azok az alapok, amikre az ügyfeleimmel is építkezünk.

Ez a rendszer már 100+ ügyfelemnek segített növekedni az Instagramon és kialakítani az egyéni márkakommunikációt.

"Ezt a tanfolyamot kötelezővé tenném minden vállalkozónak, aki még keresi a hangját és nem szeretne éveket elpazarolni azzal, hogy megtalálja. Andi nemcsak szuperül elmagyarázza, de érthetően, példákkal alátámasztva tényleg csak a lényeget adja át. Mindegyik videó, minden egyes perce értékes, rengeteget jegyzeteltem közben a kiegészítő segédanyagokba. Ez a kurzus megmutatja, hogyan használd az Instagramot fókuszáltan és különös hangsúlyt fektet a stabil követőbázis kialakítására is."
Schunk Veronika
Frissítő Német
"Már az első videó elején éreztem, hogy ez az, amire hónapok óta szükségem van és végre megtaláltam. Egyszerűen szuper, lelkesítő, érhető, gyakorlatias!! Tökéletes minden vállalkozónak, aki az Instagramon keresztül szeretne kapcsolódni a célközönségével, bevonzani és megismerni őket, bepillantást nyerni, hogyan lehet minőségi tartalmat gyártani hosszútávon és értékesíteni. A kurzus által sokkal közelebb kerültem ehhez a platformhoz, sokkal jobban átlátom."
Tóth Réka
language coach

Hatalmas a zaj az online térben, rengeteg tippet lehet olvasni az Instagramról, mindenki ott van, figyeled mit csinál a másik, próbálod utánozni, de közben nem szánsz, időt a saját üzeneteid, arculatod, egyedi alapjaid kidolgozására. Itt az idő! 

Mindegy, hogy teljesen kezdő, aki tisztán szeretné látni a teendőit, vagy inkább “újrakezdő” vagy, aki szeretne friss lendületet adni az Instagram kommunikációjának, mindössze 4 nap alatt, 4 gyakorlatias és jól fókuszált leckén keresztül sikerülhet!

Ezen a kurzuson a pontos lépések követésével és a leginkább célravezető kérdések megválaszolásával jutsz el oda, hogy a negyedik nap végére pontosan ismerd a márkád egyedi erősségeit, a kommunikációd irányát, a célközönséged igényeit és a tartalomkészítés következő lépéseit. 

Ez a formula már több tucat kisvállalkozónak segített gyorsabbá és könnyebbé tenni a tartalomgyártást, elérni a vágyott közönséget és növelni a vállalkozást. 

Tartozz te is közéjük és sajátítsd el a Magabiztos Instagram Alapokat. 

Miről lesz szó a kurzuson?

01

Az Instagram helye a márkád életében

Addig, amíg te nem érted kristálytisztán a márkád értékeit és üzeneteit, addig nem tudod átadni a közönségnek sem. A megfelelő kérdések segítségével megtaláljuk az egyedi erősségeidet, így többé nem kell a versenytársaid miatt aggódnod. 
Bónusz: Márkaépítő Munkafüzet

02

Az Instagram profil felépítése​

Ha magadra vonod egy érdeklődő figyelmét, meg is kell tudnod tartani és néhány másodperc alatt rávenni, hogy a követőddé váljon. Hogyan tudsz jó első benyomást kelteni és mit árul el róla az Instagram Bio? Többszáz Instagram profil felépítésének tapasztalatával segítek megalkotni a tiédet is.
Bónusz: InstaBio Munkafüzet

03

A célközönség megismerése

Nem mindenkinek akarsz tetszeni a tartalmaiddal, hanem csak a megfelelő célközönségnek. Ehhez tudnod kell, hogy mi foglalkoztatja őket és milyen tartalmakkal tudod elkötelezni őket. Gyakorlati tanácsokat kapsz ahhoz, hogy miként kutasd fel őket és tudd, kihez szólsz. 
Bónusz: “Célközönségből Tartalom” Táblázat

04

Az igazán vonzó tartalom elkészítése

Elárulom, hogyan tudsz olyan tartalmat készíteni, amivel te is szívesen foglalkozol és a közönséged is értékeli. Lépésről lépésre megtanítom, hogyan alakítsd ki a tartalmi pilléreidet, a posztok célját és funkcióját, hogy soha ne forduljon elő, hogy nem tudod, miről posztolj. 
Bónusz: Tartalomtervező Táblázat

"A tanfolyam hatására átalakítottam az Instagramom és a kommunikációm alapjait. Sokkal nyugodtabb vagyok és azonnal látni kezdtem az eredményeket is, mert már másnap jelentkezett egy új ügyfél. Nagyon hálás vagyok!!"

Kezdj bele Te is!

  • 2,5 óra videós tananyag
  • 4 hatékony óra
  • 4 szerkeszthető segédanyag
  • várakozásmentes lehetőség egyéni tanácsadásra

A tanfolyam megvásárlásával örök hozzáférést kapsz az órákhoz és a későbbi frissítésekhez, extra anyagokhoz.