Instagram Tartalomtervező

Back To Shop

Instagram Tartalomtervező

3200 Ft

A Tartalomtervező segít abban, hogy tisztán lásd, hogy az Instagram posztjaid miként támogatják a vállalkozásod sikerét. Segít, hogy hatékonyan haladj a céljaid felé és lásd magad előtt, hogy milyen célok és tartalompillérek mentén kell elkészítened a posztjaidat. Mindezt egy helyen vezetve, egy 14 oldalas Google Táblázatban.

Leírás

Tervezd meg az Instagram tartalmad Google Táblázatokban! Ez a tervező segít abban, hogy stratégiailag tervezhesd meg az adott hónap céljait és témáit, majd pedig hónapról hónapra előre megtervezd, elkészítsd és nyomonkövesd a posztjaidat.

A tervező segít abban, hogy tisztán lásd, hogy a tartalmaid miként támogatják a vállalkozásod sikerét. Segít, hogy hatékonyan haladj a céljaid felé és lásd magad előtt, hogy milyen célok és tartalompillérek mentén kell elkészítened a posztjaidat. Mindezt egy helyen vezetve, egy 14 oldalas Google Táblázatban.

A Tartalomtervező első oldala segít abban, hogy miként tudod használni és teljesen a saját igényeidhez, stílusodhoz igazítani a táblázatot. A még jobb megértéshez készítettem egy példa oldalt, ahol egy hét tartalmait láthatod. Ezeket a füleket később törölheted.

A további fülek:

+Stratégiai Tervező a havi célok hatékony felállításához, a meglévő ügyfelek megtartásához és új ügyfelek szerzéséhez
+Feed Tervező, ahol könnyedén átláthatod a tervezett feedet vizuálisan
+12 darab havi Tartalomtervező (minden hónap külön fület kapott)

Ha szeretnéd igazán profin megtervezni a tartalmaidat, akkor ez a tervező szerethető társad lesz a munkában!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

• A vásárlást követően egy PDF dokumentumot tudsz letölteni, ami a Google Táblázat linkjét tartalmazza.
• A használathoz szükséged lesz egy ingyenes Google fiókra.
• A PDF-ben található linkre kattintva átmásolhatod a saját Google Drive meghajtódra a táblázatot, ahol már szerkeszteni tudod.

FONTOS:

• Ez egy digitális termék.
• Az azonnali hozzáférésből adódóan nincs lehetőség pénzvisszatérítésre. Kérlek, vásárlás előtt olvasd el figyelmesen a termék leírását és ha kérdésed van, akkor keress emailben a hello@pedigkeszenallsz.hu címen.
• Ez a termék személyes felhasználásra készült, ne küldd tovább másnak és ne add el!

 

 

(Visited 461 times, 1 visits today)