Tréning, workshop

Különféle értékes képzési lehetőségek csoportok és vállalatok számára.

Pontosan tudod, hogy mekkora potenciál rejlik abban, hogy vállalkozások online építik a márkájukat, de nem tudod, hol kezdd.

Vagy te már elkezdted, de szeretnéd, ha a dolgozóid vagy a közösséged tagjai is megtanulhatnák mindezt és hatékonyan képviselnék magukat és a vállalatot online. 

Szeretnél egy tapasztalt szakembert, aki nem bombáz szakszavakkal, hanem közvetlen stílusban magyaráz, és olyan gyakorlati stratégiákat ad, amelyeket te (vagy a csapatod) felhasználhattok, hogy növeljétek a vállalkozásotok, a szolgáltatásotok és a saját személyes márkátok ismertségét. Mindezt anélkül, hogy kínosan éreznétek magatokat, vagy végtelen órákat pazarolnátok azzal, hogy megpróbáljátok egyedül kitalálni, hogyan működik mindez.

(Jó helyen jársz, ebben tudok segíteni.)

Így támogathatlak téged, a vállalatodat és a közösségedet:

LinkedIn Kezdő Tréning – Személyes tréning, hogy a csapatod/közösséged elkezdhesse építeni a személyes márkáját és erős szakmai jelenlétet alakítsanak ki a LinkedIn-en.

Azoknak szól, akik nem tudják, hol kezdjék, vagy már elkezdték, de (érthetően) túlterheltnek, zavarodottnak érzik magukat, vagy csak kicsit tanácstalanok, hogyan lehet mindez működőképes.

Négy fő területről lesz szó:

  •  Kiemelkedő profil építése
  • Algoritmus tippek és trükkök
  • Releváns emberek megtalálása és kapcsolatteremtés
  • Egyszerű és következetes tartalomkészítés

Vendégelőadás, workshop – Kedveskedj prémium ügyfeleidnek, diákjaidnak vagy közösségednek egy igazán hasznos közösen eltöltött órával. 

Online vagy személyesen a LinkedIn, Instagram vagy személyes márkaépítés témakörében. 

Megjegyzés: Egyéni árajánlatot a részletes igények ismerete után tudok küldeni.