Fejleszd a márkád kiscsoportos közösségben

Rendszeres online workshopok közösségi médiáról, személyes márkaépítésről és még sok másról.

EZT MESÉLTÉTEK A WORKSHOPRÓL

"A márkaépítés esszenciáját kaptam a workshopon olyan inspiráló és jól szerkesztett formában, hogy utána csak úgy záporoztak a fejemben az ötletek. Számomra ez egy önismereti utazás is volt egyben, mert Andi rávilágított, hogy a saját márkámhoz a kulcs én magam vagyok, ezért bátran vállaljam és merjem megmutatni önmagam."
Németh Krisztina
Color and Style Coach
"Rengeteg praktikus, eligazító ötletet kaptam. Andi egy jól átgondolt vezérfonal mentén keretezte, rendszerezte is a gondolataimat, hogy tisztábban ráláthassak arra a brandre, amit építeni szeretnék. Tartalmas, sűrű, de jól követhető workshopon vettem részt, tele rávilágító kérdésekkel és kézzelfogható, személyre szabható tanácsokkal. Örültem annak is, hogy minden résztvevő külön figyelmet kapott, és a személyes hozzászólásokra, kérdésekre is jutott idő."
Ludvig Ági
"Mindig az okozta a legnagyobb gondot a social media tartalmak összerakásánál, hogy nem igazán tudtam struktúrába foglalni, hogy mit és hogyan kéne. A workshop erre egy nagyon jó kiindulási pont volt, rengeteg szuper ötletet adott és egy stabil keretet, amivel könnyebben tudok tervezni."
Somogyi Lili
sminkes
"A workshopon úgy éreztem, összeállt a kép, egy kerek egészet kaptam, amivel el tudok indulni. És ami különösen tetszett, hogy egy az egyben azt képviselted, amit IG-on és LinkedIn-en látunk és ami te vagy. Egy szuper példa vagy, hogy kell önazonosan csinálni. Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a workshopra."
Tóth Réka
Neurolanguage Coach
"Annak ellenére, hogy a workshopon elhangzott információk egy részét már ismertem, szuperek voltak a példák, a hozzátett plusz információk Andi/Andrea részéről. Ezen a workshopon számos dolog kikristályosodott számomra a saját utammal és lehetőségeimmel kapcsolatban. Az pedig, hogy Notionben dolgoztunk külön öröm volt számomra. Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a workshopot."
Kálmás Júlia
projektmenedzser

Következő alkalmak témakörei: 

  • Építsd fel a személyes márkád
  • Érd el a célközönséged az Instagramon
  • Tervezd meg a lead magnetet, ami bevonzza a közönséged
  • Üdvözlő email folyam elkészítése
  • Tervezd meg az első ebookod, amit a közönséged imádni fog

A workshopok 60-90 percesek és Zoomon zajlanak, max 10 fős csoportokban. 

Ha szeretnél időben értesülni a következő alkalomról, akkor iratkozz fel az email listára 👇

Kérdésed van? Írj nekem emailt és remélem, találkozunk!

A fenti témákban cégek számára is tartok élő workshopot. Ha szeretnéd fejleszteni, motiválni dolgozóidat, egyedi árajánlatért keress emailben.